Katso jalkapalloa suorana TV:stä

Tänä päivänä television jalkapallotarjonta on niin laaja, että on lähes mahdoton työ tietää mikä kanava näyttää mitkäkin ottelut ja miten. Apu on kuitenkin aivan käden (tai klikkauksen) ulottuvilla, kattavan TV-oppaamme avustuksella.

Aika Ottelu Liiga Kanava

Kanavien Yhteenveto - Tarjolla olevat liigat

Voit katsella jalkapalloa suorana TV:stä lähes 24/7. Suunnittele seuraava ottelusi TV-oppaamme avustuksella!

yle-200x243

YLE on Suomen eduskunnan alaisuudessa toimiva julkisen palvelun yleisradiotoimintaa hajoittava viestintäyhtiö. YLE:n kautta pääset käsiksi laajaan valikoima korkeatasoisia koti- ja ulkomaisia jalkapallo-otteluita. Koe jännittävimmät ottelut suoraan kotisohvaltasi! Ohjelmistossa mm. Jalkapallon super cup, Helsinki cup, Naisten jalkapallon MM-karsinnat, Mestarien liiga ja kotimainen Veikkausliiga.

mtv-totalsport-200x243

MTV Total Sport on MVT3:n alaisuudessa toimiva maksullinen suoratoisto-palveluntarjoaja. MTV Total Sportilta näet Englannin Valioliigaa yksinoikeudella jopa yli 200 ottelua vuodessa. Jokaisella kierroksella vähintään viisi ottelua suorana. Älä jää paitsi kauden tärkeimmistä otteluista! Selostajina mm. Keith Amstrong, Antti Nieminen ja Peter Enckelman.

ruutu-200x243

Nelonen Ruutu + Pro on suomalainen urheiluun keskittyvä suoratoistopalvelu. Nelosen suorissa lähetyksissä koet jännittävimmät Eurooppa-liigan ottelut aina alkulohkovaiheesta itse finaaliin saakka. Lisäksi pääset nauttimaan mm. Brittijalkapallon toiseksi korkeimman sarjaportaan Englannin Mestareiden liigan otteluista viikottain.

skysports_logo

Sky Sport on Yhdistyneen kuningaskunnan ja Irlannin suurin urheilukanava ja suoratoiston-tarjoaja. Sky Sport tarjoaa sinulle suosikkijoukkueesi ottelut suorana milloin ja missä ikinä oletkin. Ohjelmistossa mm. Englannin Valioliiga, La Liiga, Serie A ja paljon muuta. Voit katsoa ottelut suorana televisiostasi tai vaikka matkapuhelimeltasi.

eurosport-player_logo

Eurorport on Euroopan suurin satelliitti- ja kaapelitelevisiokanava sekä kattavan suoratoisto-palveluntarjoaja. Eurosportin kautta näet kaikki huippuluokan jalkapallo-ottelut. Mukana mm. Mestarien liiga, Saksan liiga ja Euroopan liiga! Lisäksi koet jalkapallon tärkeimmät uutiset, tapahtumat sekä otteluiden kohokohdat.

viasat-200x243

Kauden tärkeimmät ottelut Viasatilta. Huikea kattaus maailman kovinta huippu-jalkapalloa, vuoden suurimmat tapahtumat ja jännittävimmät ottelut. Näe mm. Mestarien liiga, FA Cup, Capital One Cup sekä Saksan Cup.

Ota yhteyttä yksittäisiin tv-kanavapakettien tarjoajiin

Löydä toimittajien yhteystiedot täältä

viasat-200x243

Saadaksesi lisätietoa mene osoitteeseen www.viasat.fi tai soita numeroon 09 4249 9900.

elisa

Saadaksesi lisätietoa mene osoitteeseen www.elisa.fi tai soita numeroon 0800 46 46 46.

canaldigital

Saadaksesi lisätietoa mene osoitteeseen www.canaldigital.fi tai soita numeroon 0207 699 000.

mtv-totalsport-200x243

Saadaksesi lisätietoa mene osoitteeseen www.mtvtotal.fi tai soita numeroon 029 00 11 230.