Suoratoistopalvelun tarjoajat

Lue lisää eri urheilu-suoratoistopalvelun tarjoajista suomalaiselle yleisölle.

Eurosportilta

Eurosportilta

 Suoria lähetyksiä ja arkistovideoita

 Kattava mobiilisovellus

 Edullinen kuukausimaksu

Eurosport on Euroopan suurin satelliitti- ja kaapelitelevisiokanava ja suoratoistopalvelun tarjoaja, joka omistaa laajan valikoiman oikeuksia erilaisiin urheilutapahtumiin. Se tarjoaa kanaviaan 54 eri maassa yli 20 eri kielellä Eurooppalaisiin ja kansainvälisiin urheilutapahtumiin. Se aloitti toimintansa vuonna 1989 ja tarjoaa tänä päivänä katsojilleen viisi erillistä kanavaa: Eurosport, Eurosport 2, Eurosport News, Eurosport HD ja Eurosport 2 HD.

Suoratoisto

Eurosportin kanavat toimivat verkossa suoratoistona. Kuvanlaatu vaihtelee käyttäjän verkkoyhteyden nopeudesta riippuen. Tarjolla on myös HD-kanavia.

Asiakastuki

Löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin 'Kysymykset ja Vastaukset' osiosta. Jos mielessäsi on tarkempia kysymyksiä, voi asiakastukeen olla yhteydessä mm. verkkolomakkeen kautta.

Käyttäjäystävällisyys

Eurosportin verkkosivut ovat erittäin käyttäjäystävälliset ja helposti navigoitavat. Voit aloittaa vaikka suoran lähetyksen yhdellä hiiren painalluksella.

Meidän kokemuksemme

Omat kokemuksemme Eurosport Playeristä ovat myönteisiä. Voit lähes poikkeuksetta luottaa suoratoiston laatuun, asiantunteviin kommentaattoreihin ja laajaan urheilukattaukseen ympäri vuoden.

Johtopäätös

Yleisesti olemme tyytyväisiä Eurosport Playeriin. Palvelussa ei tarvitse sitoutua pitkiin määräaikaisiin sopimuksiin, vaan voit tilata katselu-oikeudet käyttöösi esimerkiksi vain kuukaudeksi. Eurosport tarjoaa käyttäjilleen laajan kauttauksen suoria lähetyksiä, tärkeimpiä urheilutapahtumia ja -uutisia Lisätietoa Eurosport Playerin kotisivuilta.