Suoratoistopalvelun tarjoajat

Lue lisää eri urheilu-suoratoistopalvelun tarjoajista suomalaiselle yleisölle.

MTV Total Sport

Englannin Valioliiga

MTV Total Sport

 Kattava urheilutarjonta

 Missä ja milloin haluat

 Täysin ilman sitoutumista

"MTV oy on suomalainen vuonna 1957 perustettu kaupallinen televisioyhtiö. Se on myös yksi Euroopan vanhimmista kaupallisista televisioyhtiöistä. MTV Total Sport on MVT3:n alaisuudessa toimiva maksullinen verkossa toimiva suoratoistopalvelu, joka kokoaa yhteen koko MTV:n urheilutarjonnan.

Palvelu on maksullinen ja ohjelmat ovat katsottavissa ainoastaan Suomessa. "

Tuotteet

Katsomon MTV Total Sport -paketti kokoaa yhteen MTV:n laajan urheilutarjonnan. Tilaajana saat laajan kattauksen huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Valitse joko suoralähetys tai katso yksittäiset lähetykset myöhemmin tallenteena - Total paketin tarjontaan kuuluvat mm. Englannin Valioliiga, Timanttiliiga F1 ja jääkiekon MM-kisat.

Katsomon MTV Total Sport -paketti sisältää kaikki MTV Max, MTV Sport 1 ja MTV Sport 2 -kanavilla esitettävät suorat urheilulähetykset. Huippu uheilun lisäksi Katsomon kautta näet kattavan valikoimaan elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia.

Palvelu vaatii tilauksen. Hinta alk. 9.90€ / päivä tai 29.90€ / kk

Suoratoisto

Vakaa suoratoiston laatu. Suurin osa MTV Katsomon maksullisesta urheilusisällöstä sekä maksulliset suoratoistokanavat lähetetään maksimissaan 2,5 Mbit/s nopeudella ja 720p -laatuisella resoluutiolla. Ohjelmat ovat katsottavissa tietokoneelta, puhelimesta, tabletista tai Samsung SmartTV:stä.

Asiakastuki

MTV Totalin asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään kaikissa Katsomoon liittyvissä asioissa. Tavoitat heidät joko Facebook-ryhmän kautta tai ottamalla yhteyttä palautelomakkeen kautta. Asiakaspalvelu on lisäksi tavoitettavissa myös puhelimitse numerosta 0305 39800 joka päivä klo 12- 22. Normaalien aukioloaikojen lisäksi MTV Katsomon asiakaspalvelu päivystää suosituimpien suorien urheilulähetysten aikana.

Käyttäjäystävällisyys

Rakenteltaan selkeä ja helposti navigoitava. Sisältää kattavan ohjesivuston ja asiakastuen. Maksu onnistuu vaikka tekstiviestillä!

Meidän kokemuksemme

Käyttökokemuksemme MTV Total Sportista ovat olleet moitteettomia. Suoratoistopalvelu toimii luvatusti, urheiluvalikoima on laaja ja asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa puhelimitse. Valitettavasti puhelinnumero on kuitenkin maksullinen.

Johtopäätös

MTV Total Sport tarjoaa kattavan valikoiman huippu-urheilua ja suoria lähetyksiä. Palvelu vaatii tilauksen, mutta täyttää vaativammankin penkkiurheilijan vaatimukset. Voit valita tilauksen, joka sopii sinulle parhaiten -kestotilaus tai vuorokausivuokra. Lisätietoa Areenan MTV Total Sportin kotisivuilta.