Suoratoistopalvelun tarjoajat

Lue lisää eri urheilu-suoratoistopalvelun tarjoajista suomalaiselle yleisölle.

Nelonen Ruutu + Pro

Ohjelmia 14 kanavalta

Nelonen Ruutu + Pro

 Teräväpiirtolähetyksiä

 Suoria lähetyksiä ja kokonaisia ottelutallenteita

 Viihdettä koko perheelle

Nelonen Media on Sanoma-konsernin tytäryhtiön Sanoma Media Finland Oy:n yksi liiketoimintayksikkö. Nelonen Ruutu + Pro on sen alla toimiva urheiluun keskittyvä verkossa toimiva suoratoistopalvelu. Nelosen Median netti-tv on nimeltään ruutu.fi.

Palvelu on maksullinen ja suurin osa sisällöstä on katsottavissa ainoastaan Suomessa.

Tuotteet

Nelonen Ruutu + Pro kerää yhteen Eurooppa-liigan jännittävimmät ottelut aina alkulohkovaiheesta itse finaaliin saakka. Lisäksi pääset nauttimaan Brittijalkapallon toiseksi korkeimman sarjaportaan Mestarien Liigan otteluista viikoittain. Voit halutessasi katsoa ottelut livenä, tai myöhemmin tallenteelta. Jalkapallon lisäksi katsottavissa mm. SM-liiga, Superpesis, NBA ja paljon muuta.

Palvelu vaatii tilauksen. Hinta alk. 14.90€ / päivä tai 17.97€ / kk

Suoratoisto

Suoratoiston laatu vaihtelee automaattisesti käyttäjän internet-yhteydennopeuden ja tietokoneen hetkellisen suorituskyvyn mukaan. Tällä hetkellä tarjolla on jatkuvasti neljä eri laatuista live-videota kustakin ottelusta, joista käyttäjän koneella toimiva soitin valitsee aina parhaan mahdollisen.

Asiakastuki

Asiakaspalvelu palvelee verkkolomakkeen kautta ja puhelimitse numerosta 0203 34444. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 12.00 - 20.00 ja viikonloppuisin klo 13.00 - 19.30. Palautelomakkeen kautta tulleita yhteydenottoja käsitellään myös näiden aikojen ulkopuolella.

Käyttäjäystävällisyys

Suhteellisen helposti navigoitavat sivut. Ohjelma-oppaan avulla löydät sinulle sopivat ottelut nopeasti ja vaivattomasti. Palvelun käyttäminen vaatii kirjautumisen. Hinta alkaen 17.95€ (vaati 12kk tilauksen). Voit myös kokeilla palvelua ilman sitoutumista 29.90€/kk.

Meidän kokemuksemme

Ensikosketuksemme Nelonen Ruutu + Pro palveluun on ollut mainio. Palveluskaala on laaja ja siitä nauttii koko perhe. Positiiviseksi yllätykseksi osa otteluista oli myös katsottavissa ulkomailla matkustaessa. Asiakaspalvelu oli helposti tavoitettavissa, mutta valitettavasti puhelinnumero oli maksullinen.

Johtopäätös

Nelonen Ruutu + Pro on hyvä vaihtoehto urheilun ystävälle, joka haluaa itse valita missä ja milloin katsoa omat suosikki ottelut ja urheilutapahtumat. Jos et ole täysin varma valinnastasi, niin voit aina valita tilauksen, joka sopii sinulle kaikkein parhaiten -kestotilaus tai vuorokausivuokra. Lisätietoa Nelonen Ruutu + Pro:n kotisivuilta.