Suoratoistopalvelun tarjoajat

Lue lisää eri urheilu-suoratoistopalvelun tarjoajista suomalaiselle yleisölle.

Sky Sportsilta

Sky Sportsilta

 Suorat lähetykset

 Kattavat koosteet suosikki otteluistasi

 Joustavat katselumahdollisuudet

Sky Sport on joukko Sky plc:n omistamia urheilutelevisiokanavia ja suoratoistopalvelun tarjoajia. Se aloitti toimintansa vuonna 1991 ja on tähän päivään saakka tarjonnut laajan valikoiman hyödyllistä urheilu-informaatiota ja suoria lähetyksiä. Sky Sport on hallitseva maksullinen televisiokanava Yhdistyneissä Kuningaskunnissa ja Irlannissa.

Products

Sky Sport tarjoaa laajan valikoiman erilaisia urheilulajeja, kuten: jalkapallo, kriketti, rugby, moottoriurheilu, tennis, golf ja paljon muuta. Seuraa omaa suosikkijoukkuettasi Sky Sportin kanssa. Sky sport tarjoaa suoria lähetyksiä mm. Englannin Valioliigasta, La Liigasta, Serie A:sta ja monista muista sarjoista. Valitettavasti suoratoisto on maksullinen palvelu, mutta liittymisessä on monia etuja; voit esimerkiksi jakaa yhden tilin toisen henkilön kanssa, tai jopa neljän, jos päätät päivittää tilisi korkeampaan.

Sky Sportin kautta pääset nauttimaan korkealaatuisesta suoratoistosta ja asiantuntevista kommentaattoreista. Jeff Stelling 'Gillette Soccer Saturday' on show jota et voi jättää väliin.

Englanninkieliset kommentaattorit ovat tarkkaan valittuja ja tuovat lisäarvoa otteluihin tietotaidoillaan. Sky Sport on luotettava tiedonlähde siirtohuhujen ja urheilu-uutisten kohdalla. Kanavan kautta kuulet takuuvarmasti uusimmat urheilu-uutiset ja tapahtumat.

Suoratoisto

Sky Sportsin kanavat toimivat verkossa suoratoistona. Sky Sports tarjoaa erilaisia versioita seuraavanlaisista kanavista: Sky Sports 1, Sky Sports 2, Sky Sports 3, Sky Sports Xtra and Sky Sports News.

Kuten aikaisemmin mainitsimme, Sky Sports vaatii tilauksen jotta pääset tutustumaan täysiin ohjelmapalveluihin. Osta päiväpassi hintaan £6.99 tai panosta ja hanki pääsy 'Sky Go':n hintaan £31.99 kuukaudessa.

Asiakastuki

Jos sinulla ilmenee ongelmia, voit luottaa Sky Sportin kattavaan 'Kysymykset ja Vastaukset' osioon. Vaihtoehtoisesti voit täyttää yhteydenottolomakkeen.

Käyttäjäystävällisyys

Sky Sportin verkkosivu on helppo käyttää ja sen kaikki osiot ovat selkeästi löydettävissä. Sivuilla on hyvä yleiskatsaus uutisiin ja ne ovat helposti navigoitavat.

Sivuilta on helppo pääsy suoratoistoon, joka tekee eri ohjelmien katsomisesta mukavaa ja nopeaa.

Deposit / Withdrawal

You can pay for your Sky Sports subscription with a credit card (VISA or Mastercard), Paypal or Maestro card. Fee´s are eligible to change and you should therefore always search for different promotions and other forms of payment (Paypal, etc.) on their website.

Meidän kokemuksemme

Sky Sportsin kanavat ovat osa erittäin ammattitaitoista Sky-verkostoa. Sivusto tarjoaa aina mielenkiintoisia kampanjoita ja liittymistarjouksia, jotka hyödyntävät sen asiakkaita. Sky Sportsilla on hyvin laaja alusta, joka mahdollistaa pääsyn juuri siihen osaan joka sinua eniten kiinnostaa.

Johtopäätös

Sky Sports tarjoaa suuren valikoima huippu-urheilua, tietoa ja erilaisia urheilu-uutisia. Tilauksen jakaminen useammalle henkilölle on plussaa. Halutessasi sinulla on pääsy suureen määrään suoria urheilulähetyksiä. Lisätietoa Sky Sportsin kotisivuilta.