Suoratoistopalvelun tarjoajat

Lue lisää eri urheilu-suoratoistopalvelun tarjoajista suomalaiselle yleisölle.

Viaplaylta

Huippu viihdettä eri- alustoille ja laitteille

Viaplaylta

 Rajattomasti urheilua

 Suorat ottelut

 Kiinteä kuukausimaksu

Viaplay on osa Modern Times Groupin digitaalista liiketoimintaa, MTGx:ää ja Pohjoismaiden johtava sarjojen, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa lisäksi kattavan valikoiman maailmanluokan urheilua suorina lähetyksinä.

Tuotteet

Viaplaylta löydät aina jotain katsottavaa, koko perheelle! Viaplay tarjoaa huippuviihdettä eri alustoille ja laitteille, mm. TV-sarjojen kokonaisia tuotantokausia, huippuelokuvia ja maailmanluokan urheilua suorina lähetyksinä. Näe mm. Mestarien Liiga, NHL, NFL ja paljon muuta. Katso niin paljon urheilua kuin haluat – ilman sitoutumista.

Urheilun ja sarjojen lisäksi voit vuokrata itsellesi elokuvauutuuksia, jotka eivät ole tarjolla normaaleille käyttäjille.

Suoratoisto

Viaplayn palvelut toimivat verkossa suoratoistona. Suurien urheilu-otteluiden lisäksi pääset tutustumaan myös muihin urheilulajeihin kuten Nascariin, Speedwayhin, koripalloon ja nyrkkeilyyn. Valikoima on niin kattava, että siitä nauttii koko perhe! Osa ohjelmista on katsottavissa HD-laatuisena.

Asiakastuki

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostilla [email protected] tai soittaa suoraan numeroon 0800-1120787. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo: 13.00-21.00 ja viikonloppuisin klo: 12.00-19.00.

Käyttäjäystävällisyys

Viaplay on nopea ja helppo käyttää. Tarjolla on myös sovellus, jonka kautta voit katsoa ohjelmia juuri silloin kun haluat ja miten haluat. Sen vuoksi voit käyttää Viaplayta monella eri laitteella: tabletti, älypuhelin, televisio, pelikonsoli, apple tv ja chrome cast.

Meidän kokemuksemme

Viaplay tarjoaa viihdettä koko perheelle. Urheilun lisäksi elokuvia voi ladata itselleen myös myöhemmin katsottavaksi. Suomenkielinen tekstitys on ehdottomasti plussaa. Puhuttaessa pohjoismaisesta tarjonnasta, on Viaplay ehdottomasti luotettava vaihtoehto.

Johtopäätös

Yleisesti ottaen olemme tyytyväisiä Viaplayhin. Palvelusta löytyy hyvin kilpailukykyinen valikoima oikeuksia erilaisiin otteluihin ja urheilutapahtumiin. Palvelu on saatavilla lisäksi monille laitteille.