Suoratoistopalvelun tarjoajat

Lue lisää eri urheilu-suoratoistopalvelun tarjoajista suomalaiselle yleisölle.

Yle:ltä

Suomen suurin netti-tv ja radio

Yle:ltä

 Koti- ja ulkomaista urheilutarjontaa

 Ilmaiseksi verkossa

 Rajattomasti

YLE on Suomen eduskunnan alaisuudessa toimiva julkisen palvelun yleisradiotoimintaa hajoittava viestintäyhtiö. Se aloitti toimintansa 1926 ja tarjoaa tänä päivänä käyttäjilleen laajan valikoiman urheilutapahtumia. Yle Areena avautui kesällä 2007 ja toi nettiin YLE:n tv- ja radio-ohjelmia myöhemmin katsottavaksi. YLE:n rahoitus muodostuu YLE-veron tuotoista ja on näin käyttäjilleen ilmainen.

Tuotteet

YLE:n kautta pääset käsiksi laajaan valikoimaan korkeatasoisia koti- ja ulkomaisia jalkapallo-otteluita. Ohjelmistossa mm. Jalkapallon super cup, Helsinki cup, Naisten jalkapallon MM-karsinnat, Mestarien Liiga ja kotimainen Veikkausliiga. Jalkapallon lisäksi pääset seuraamaan mm. mäkihyppyä, hiihtoa, tennistä ja moottoriurheilua. Palvelu tarjoaa radio- ja televisio-ohjelmia, jotka on esitetty aikaisemmin radiossa ja televisiossa, sekä ainoastaan Areenaan hankittuja ohjelmia. Areenan kautta voi seurata lähetyksiä myös reaaliajassa.

Osa ohjelmista on tekijänoikeussyistä seurattavissa ainoastaan Suomessa. Esitysoikeussopimusten perusteella ohjelmat on seurattavissa Areenassa viikon, kuukauden tai jopa vuoden ajan. Jotkut Ylen itse tekemät ohjelmat saattavat olla seurattavissa jopa rajoittamattoman ajan.

YLE Areenan palvelut ovat ilmaisia.

Suoratoisto

YLE Areenan ohjelmat toimivat verkossa suoratoistona. Videon kuvakoko on 1280 x 720 pikseliä ja korkein bittinopeus 2.8 Mb/s. Joissain suorissa lähetyksissä on käytössä korkeampi 192 kb/s nopeus. Kanavia voi TV:n lisäksi katsella tietokoneilla, taulutietokoneilla ja älypuhelimilla.

Asiakastuki

Sivustolta löytyy selkeä ohjeistus palvelun käyttöön. Voit lisäksi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun lähettämällä palautetta sivuilta löytyvän palautelomakkeen kautta tai suoraan sähköpostilla [email protected] p. 09 14801 arkipäivisin kello 10.00 - 14.00. Puhelun hinta on sama kuin paikallispuhelumaksu.

Käyttäjäystävällisyys

Radio- ja tv-sisällöt on eritelty omiksi osioikseen ja ohjelmat ryhmitelty selkeisiin kokonaisuuksiin. Tämä tekee palvelun käytöstä helppoa.

Meidän kokemuksemme

Kokemuksemme YLE:stä ovat hyviä. Urheilun lisäksi palvelusta voi katsella tv-sarjoja ja elokuvia. Palvelu on ilmainen ja todella helppo käyttää.

Johtopäätös

YLE Areena tarjoaa laajan valikoiman urheilua ja suoria lähetyksiä. Palvelu on käytettävissä sekä suomen, -että ruotsin kielisenä. Palvelu ei vaadi kirjautumista, mutta kirjautumalla Areenaan voit lisätä yksittäisiä ohjelmia suosikeiksesi ja saada muistutuksen uusista lähetyksistä. Lisätietoa YLE-Areenan kotisivuilta.