Löydä vastaukset kysymyksiisi nopeasti

katso-urheilua.com tarjoaa sinulle kattavan oppaan jalkapallon suorakatseluun TV:stä, verkossa tai suoraan itse stadiumilta

Tarvitseeko minun maksaa sivuston katso-urheilua.com käytöstä?

Ei, sivusto on täysin maksuton. Et myöskään tarvitse profiilia sivuston käyttämiseen.

Mitkä kanavat sisältyvät TV-oppaaseen?

TV-oppaassa ovat mukana kaikki isot urheilukanavat Suomessa ja valikoima ulkomaalaisia ja kansainvälisiä kanavia. Riippuen sijainnista, osaa kanavista ei välttämättä ole saatavissa.

Kuinka usein TV-opas päivitetään?

Tunneittain

Mitä urheilun suoratoisto vaatii?

Katsoaksesi urheilua verkossa on Internet-yhteytesi oltava yli 0.5 Mbit. Yleensä kotitalouksien Intenet-yhteys on yli 4 Mbit, mutta nopeimmissa paikoissa jopa 50 Mbit.

Miten verkossa voi katsoa urheilua?

Voit katsoa urheilua TV:stä, itse stadiummilla, tai verkossa -valinta on sinun! Annamme sinulle kaiken sen informaation mitä tarvitset tehdäksesi oikean valinnan.

Ilmainen urheilu-suoratoisto

Halutessasi katsoa urheilua verkossa, on valinnanmahdollisuuksien määrä loputon. Tarjolla on lisäksi paljon laittomia ilmaissivustoja, joiden käyttöä emme suosittele, niiden mukana tulevien haittaohjelmien ja virusten vuoksi. Usein myös otteluiden selostukset ovat vieraalla kielellä.

Tilaus ja katselumaksu

On olemassa useita verkkosivustoja, joissa voit katsoa jalkapalloa suorana 24/7. Osa näistä on ilmaisia, mutta yleisempää on, että joudut maksamaan tilausmaksun. Voit maksaa joko yksittäisestä ottelusta, viikosta, kuukaudesta tai jopa vuodesta.

Kunka hyvälaatuinen suoratoisto on?

Kaikki suosittelemamme sivustot tarjoavat korkealaatuista suoratoistoa.

Tarjoaako katso-urheilua.com verkkosivusto suoratoistoa?

Ei -me ainoastaan linkitämme sivustoille, jotka tarjoavat näkemyksemme mukaan hyvää palvelua / elämyksen.

Toimiiko tämä myös Applessa / MACissä?

Kyllä, koska kaikki tapahtuu selaimen kautta, se toimii myös Applessa / MACissä

Järjestääkö katso-urheilua.com urheilumatkoja?

Jos haluat nähdä tietyn seuran ottelun suorana stadionilla, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]. Tarkistamme onko matkan järjestäminen mahdollista.

Mihin urheilulajeihin järjestätte matkoja?

Kaikkiin niihin urheilulajeihin joihin sinulla on kiinnostusta. Emme järjestä pelkästään jalkapallomatkoja, mutta myös tennis-, ja krikettimatkoja. Sisällytämme tähän myös US urheilun (NFL, NBA ja NHL).

Tarvitsetko lisätietoa?

Ota meihin yhteyttä